Ξεκάθαρο αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των πλέι-οφ αλλά και του Κυπέλλου υπέβαλε ο Ολυμπιακός κατά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ.
Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να εξασφαλιστεί από τώρα πως δε θα διεξαχθεί αγώνας στον οποίο δε θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.
Όχι μόνο οι τρεις στο γήπεδο, αλλά και στο VAR, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή «σκιά» και… επανάληψη των όσων έχουμε ζήσει φέτος με τις αποφάσεις των ελλήνων διαιτητών στο VAR.
Μάλιστα, από τον Ολυμπιακό ζητήθηκε να υποβληθεί επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ για το θέμα της παρουσίας ξένων διαιτητών παντού, ώστε να είναι δεσμευτικό και να μην μπορεί ο Περέιρα να κάνει τα… δικά του.
Θυμίζουμε μάλιστα πως και η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στη συνάντηση των ιδιοκτητών είχε προαναγγείλει πως στα πλέι-οφ θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.