Παναθηναϊκός : Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης κατά των διαιτητών
Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία παράλληλα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών
Σε επίσημη τοποθέτηση για την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, από την οποία μάλιστα προκλήθηκε και ο ελαφρύς τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα, προχώρησε η «πράσινη» ΚΑΕ.
Το «τριφύλλι» καταδίκασε απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.
Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.
Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ