Απίστευτο περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να δέχονται επίθεση από αγνώστους.
Συγκεκριμένα, κι ενώ το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές βρισκόταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, περίπου 5 χλμ μακριά από το ΟΑΚΑ, κατευθυνόμενο προς το ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι διαιτητές, οι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι τραυματίζοντας τον Λουίτζι Λαμόνικα.
Αμέσως ο Ιταλός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να πάρει καταθέσεις και άνοιξε φάκελος για την υπόθεση.
Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, αλλά και η υπεύθυνη της EuroLeague για θέματα ασφαλείας, Θάλεια Μήτση.
Το πρωί του Σαββάτου ο Λαμόνικα πήρε εξιτήριο και στη συνέχεια μετέβη στο αεροδρόμιο και αποχώρησε από την Ελλάδα.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.