Αστατος ο καιρός την Παρασκευή
Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου στο MEGA
Την Παρασκευή ο καιρός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι βελτιωμένος, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο.
Το απόγευμα ωστόσο, αναμένεται αυξημένη συννεφιά στα νότια τμήματα της χώρας, που θα δώσει ασθενείς τοπικές βροχές στις περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και των Σποράδων, ενώ και σχεδόν σε ολόκληρο το Αιγαίο ο καιρός θα είναι άστατος.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες έως και έξι μποφόρ.
Στην Αττική, περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές ασθενείς, για το πρώτο μισό της ημέρας. Η θερμοκρασία από 5 – 12 βαθμούς και οι άνεμοι βοριάδες έως 7 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς και οι άνεμοι έως 6 μποφόρ.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές και ισχυρούς ανέμους, ενώ την Κυριακή θα βελτιωθεί ο καιρός.
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442