Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο με πυρετό και ο Ρούμπιτ
Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, κάνοντας τα προβλήματα των ερυθρολεύκων ακόμα μεγαλύτερα. Με 8 υγιείς παίκτες έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει Βιλερμπάν.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν κρίνεται αμφίβολη.
Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπράντον Πολ ανέβασε χθες πυρετό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον 8 ετοιμοπόλεμους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους.
Οι υγιείς αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ υπάρχει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό.
Τραυματίερς παραμένουν επίσης οι Βασίλης Σπανούλης, Τέιλορ Ρότσεστι και Βασίλης Χαραμπόπουλος, με τους δύο Έλληνες να έχουν τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ΜακΚίσικ και Μπάικς δεν μπορούν να αγωνιστούν εξαιτίας του ban από την Ευρωλίγκα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.