Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αποκλείεται να μπει σε νέες περιπέτειες, καθώς η UEFA εξετάζει περαιτέρω και τα δεδομένα και τις συμφωνίες με τους χορηγούς της.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να αποτελέσει αντικείμενο περαιτέρω έρευνας από τις αρμόδιες επιτροπές της UEFA, μετά τον διετή αποκλεισμό που της επεβλήθη από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για παράβαση των κανονισμών που διέπουν το οικονομικό εύ αγωνίζεσθαι.

Οπως αποκαλύπτει ο «Guardian», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία «θα παρακολουθεί με προσοχή τους χορηγούς του συλλόγου στο Αμπου Ντάμπι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αεροπορική εταιρεία Etihad χρηματοδοτούσε πλήρως ή εάν υπήρξε επιδότηση».

Σε σχετικά δημοσιεύματα των βρετανικών μέσω ενημέρωσης, αναφέρονται λεπτομέρειες για τις αμφιβολίες που υπάρχουν, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κυρίως σε δύο του Χόρχε Τσουμίγιας, πρώην επικεφαλής της οικονομικής υπηρεσίας της Σίτι, αναφέρεται ότι η χορηγία της Etihad χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ADUG, την εταιρεία που ανήκε στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σεϊχη Μανσούρ, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr