Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην αντεπίθεση η Μάντσεστερ Σίτι

Στην αντεπίθεση η Μάντσεστερ Σίτι

Έτοιμη να δώσει τις δικές της απαντήσεις είναι η Μάντσεστερ Σίτι μετά την τιμωρία της UEFA.

Η κόντρα της Μάντσεστερ Σίτι με την UEFA έφτασε πλέον στο… τελευταίο στάδιο. Ένα στάδιο που περιλαμβάνει μια απόφαση – σοκ όχι μόνο για τη Σίτι, αλλά για ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η  στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας φέρεται να πείσμωσε τόσο  την διοίκηση της Πρωταθλήτριας Αγγλίας, όσο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, , όπως αποκαλύπτει η «The Athletic».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα, ο Καταλανός τεχνικός στην έκτακτη συνάντηση που είχαν όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου έστειλε σύνθημα πρόκρισης απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, θέλοντας να ντοπάρει τους παίκτες του για τα επικείμενα παιχνίδια κόντρα στην Βασίλισσα.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να τους δείξουμε (σ.σ. στην UEFA) ότι δεν είμαστε λεφτά, είμαστε ταλέντο», φαίνεται να είπε ο 49χρονος τεχνικός.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν αρκετά επιθετικό, με έναν εκ των παρευρισκόμενων να ερμηνεύει το μήνυμα της συνάντησης ως εξής: «Αν η UEFA δεν μας αγαπάει, γαμ… το, θα της δείξουμε εμείς».

Παράλληλα, ο Γκουαρδιόλα θέλοντας να πεισμώσει περισσότερο τους παίκτες του για τα ματς με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, τους υπενθύμισε τις προηγούμενες αποτυχίες που είχε ο σύλλογος στο Champions League, τους προέτρεψε να είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ το επόμενο διάστημα, να μην βρεθούν σε πάρτι ή άλλες εκδηλώσεις, να τρώνε καλά και να προσέξουν τον εαυτό τους περισσότερο από ποτέ.

Επιπλέον, η «The Athletic» αναφέρεται και στο μέλλον του 49χρονου προπονητή, τονίζοντας ότι ο Γκουαρδιόλα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα φύγει από την Σίτι τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου και ότι νιώθει πιο δεμένος από ποτέ με τον σύλλογο.

Τέλος στο αφιέρωμα της «The Athletic» αναφέρεται και η υπερασπιστική γραμμή της Σίτι στο CAS. O σύλλογος του Μάντσεστερ έχει σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για την μεροληπτική στάση της UEFA προς τους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Την σχέση της Παρί Σεν Ζερμέν με το Κατάρ, τις χορηγίες της Γιουβέντους από την Fiat, την οποία κατέχει η οικογένεια Ανιέλι, την επέκταση της συνεργασίας της Μπάγερν Μονάχου με την Audi, η οποία κατέχει ποσοστό μετοχών στον γερμανικό σύλλογο.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024