Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντουάιτ Μπάικς, αναμένεται να αφιχθεί αύριο (18/02) στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Μετά τους Οκτάβιους Έλις και Σακίλ ΜακΚίσικ, o Ολυμπιακός προχώρησε και σε τρίτη μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ του, στην εποχή Γιώργου Μπαρτζώκα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντουάιτ Μπάικς.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρόλευκων, αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα αύριο (18/02) στις 20:10 με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.
Ο 30χρονος Αμερικανός έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, μετά τους τραυματισμούς των Τέιλορ Ρότσεστι και Βασίλη Σπανούλη, ενώ το μόνο που απομένει είναι να αρθεί το ban της Ευρωλίγκας, προκειμένου να συμμετάσχει κανονικά στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.