Μαρτίνς: «Είμαστε όλοι ενωμένοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό»
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο μεγάλο αήττητο σερί του Ολυμπιακού το οποίο όπως τόνισε είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα ενώ έκανε λόγο και για μεγάλο πάθος για την επίτευξη των στόχων.
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο match program του Ολυμπιακός – Πανιώνιος και μεταξύ άλλων στάθηκε στο μεγάλο πάθος που υπάρχει απ’ όλους στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο σερί χωρίς ήττα εδώ και έναν χρόνο που «τρέχουν» οι Πειραιώτες.
Αναλυτικά:
Για το τι σημαίνει για αυτόν και την ομάδα ένας χρόνος χωρίς ήττα: «Το αήττητο σερί αποτελεί το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη. Για εμάς ένας χρόνος χωρίς ήττα μεταφράζεται σε πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ πάθος.
Σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε ακόμα αρκετό μπροστά μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα νούμερα μπορεί να είναι θετικά, όμως δεν είναι αρκετά. Έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο μυαλό μέχρι να κατακτήσουμε τους στόχους μας».
Για το μυστικό της αήττητης πορείας ως τώρα: «Το μυστικό είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία και πάρα πολύ μεγάλο πάθος από όλους στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω μας είναι σημαντικοί, είμαστε όλοι ενωμένοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό».
Για το πως αισθάνεται για τα αποτελέσματα της δουλειάς του: «Τα αποτελέσματα είναι θετικά όμως δεν θα σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε στην κορυφή όμως οι αριθμοί δεν είναι αρκετοί.
Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε ως τώρα με τον ίδιο τρόπο και όλα αυτά θα έχουν νόημα όταν τον Μάιο πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.