Βανδάλισαν το έργο του Banksy για τον Άγιο Βαλεντίνο
Όπως μεταδίδει ο Guardian, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι πάνω στο έργο του Banksy που κοσμεί τοίχο σπιτιού σε γειτονιά της βρετανικής πόλης
Ούτε 24 ώρες δεν έμεινε απείραχτο το νέο έργο του Bansky στο Μπρίστολ.
Όπως μεταδίδει ο Guardian, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι πάνω στο έργο που κοσμεί τοίχο σπιτιού σε γειτονιά της βρετανικής πόλης.
Η τοιχογραφία που απεικονίζει ένα κοριτσάκι να έχει στρέψει τη σφεντόνα του ψηλά στον ουρανό, προς ένα μπουκέτο με κόκκινα τρισδιάστατα λουλούδια που μοιάζει με αστέρι που εκρήγνυται, καταστράφηκε από αγνώστους, οι οποίοι έγραψαν με ροζ σπρέι «BCC wankers» και ζωγράφισαν μία καρδιά.

Πηγή: PA
Η τοιχογραφία έτυχε θερμής υποδοχής προτού καν επιβεβαιώσει ο δημιουργός της την «υπογραφή» του με ανάρτηση στο Instagram, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Μάλιστα, το κομμάτι πλέξιγκλας που είχε τοποθετηθεί από τους ενοίκους του σπιτιού για την προστασία του έργου πάνω στο στένσιλ, αφαιρέθηκε.
«Είναι πραγματικά ντροπή, αλλά θα συμβαίνει πάντα, δυστυχώς» δήλωσε κάτοικος ο οποίος είδε τον βανδαλισμό.

Πηγή: PA
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442