Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά το σοβαρό τραυματισμό του Εζεκιέλ Γκαράι και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «SuperDeporte» έχει στρέψει το βλέμμα της στην περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα.
Στο σύλλογο φαίνεται πως τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της Λεγανές.
Μάλιστα, το γεγονός πως ο 31χρονος έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα έχει κάνει ιδιαίτερα θελκτική την περίπτωσή του στους ανθρώπους των «νυχτερίδων», οι οποίοι εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν επίσημα για να τον φέρουν το συντομότερο δυνατόν στο «Μεστάγια».
Όπως αναφέρεται, πάντως, στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Σιόβας δεν αποτελεί το μοναδικό όνομα που αρέσει στους Ισπανούς, αφού ακόμη δυο στόπερ φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα της Βαλένθια για να καλύψουν το κενό του Γκαράι στο κέντρο της άμυνας.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης