Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα των Μελισσίων εκτός έδρας, όμως ο Γιώργος Παντελάκης, μετά το ματς, προτίμησε να μην αναφερθεί στην αναμέτρηση, αλλά στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.
Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων υποστήριξε πως : «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι και τη νίκη επί των Μελισσίων. Το μοναδικό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν τα θύματα της Θύρας 7.
Είναι πολύ σημαντικότερα αυτά για μας. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτές τις 21 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδοξα».
Από την πλευρά της, η Μαρία Αυτζή υποστήριξε: «Αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα και ότι συνεχίζουμε αήττητες στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι παραπάνω για την αναμέτρηση. Όπως είπε και ο κόουτς, η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.