Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται ο Ντε Πο αλλά όχι ο Μάντσον.
Η ενημέρωση του Ατρόμητου:
«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 22η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Περιστέρι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.
Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ντε Πο, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»