Ιταλικό χτύπημα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προσπαθεί να κάνει ο Ατρόμητος! Στο στόχαστρο του έχει μπει ο Ιταλός επιθετικός, Μαουρίτσιο Πουτσιαρέλι, ο οποίος ανήκει στην Κιέβο Βερόνα.
Ο Πουτσιαρέλι είναι ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Σάββα Παντελίδη για την επίθεση και ο Γιώργος Σπανός προσπαθεί να τον φέρει στο Περιστέρι ως δανεικό για έξι μήνες. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση.
Ο Ατρόμητος με τη Βερόνα έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό, ενώ και με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει προσέγγιση. Ωστόσο, επειδή το συμβόλαιο του Πουτσιαρέλι με τη Βερόνα λήγει τον Ιούνιο, η ιταλική ομάδα θέλει να το επεκτείνει αλλά ο παίκτης αντιδρά.
Οι Χάιντουκ, Πεσκάρα και Κοζέντσα φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί επίσης για τον Πουτσιαρέλι, αλλά η αποχώρηση του 28χρονου στράικερ «κολλά» εκ των έσω προς το παρόν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος