Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε Ντε Πο ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ντε Πο ο Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου επισημοποίησε την απόκτηση του 30χρονου εξτρέμ

Ο Νιλ Ντε Πο είναι και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου εξτρέμ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ.

Ο Ντε Πο υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Το βιογραφικό του 30χρονου μεσοεπιθετικού είναι ιδιαιτέρως πλούσιο, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λόκερεν, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Γκινγκάμπ και Ρίζεσπορ.

Ο Βέλγος είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1.80 και παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Ωστόσο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και ως 10άρι πίσω από τον επιθετικό. Εχει μεγάλη εμπειρία, καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 358 ματς, έχοντας 55 γκολ και 55 ασίστ σ 23.297 λεπτά συμμετοχής!

Τον αριθμό 11 επέλεξε να έχει στη φανέλα του ο Ντε Πο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε όλους όσοι δούλεψαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή, ενώ ανέφερε πως είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ντε Πο:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες αυτής της μεταγραφής και κυρίως τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου κ. Αγγελόπουλο και τους εκπροσώπους μου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αφού συνάντησα μια ομάδα με μεγάλο επαγγελματισμό και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως πρέπει.

Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει αυτή τη χρονιά οδηγώντας την ομάδα στα πλέι-οφ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονώ για την πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024