«Στη Βαρκελώνη για Ροντρίγκο ο πρόεδρος της Βαλένθια»
Στη Βαρκελώνη μεταβαίνει ο πρόεδρος της Βαλένθια, Ανίλ Μέρθι, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ροντρίγκο στην Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την απόκτηση επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Επικρατέστερος για να διαδεχθεί αυτή τη στιγμή τον Ουρουγουανό επιθετικό είναι ο Ισπανός επιθετικός της Βαλένθια, Ροντρίγκο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βαλένθια, Ανίλ Μέρθι, αναμένεται να μεταβεί στην Βαρκελώνη εντός των επόμενων 48 ωρών για να συζητήσει ο ίδιος τη μεταγραφή του Ροντρίγκο στη Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η «Superdeportes».
Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η αρχική τιμή της Βαλένθια φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα θέλει να «κατεβάσει» αυτή την τιμή, προτείνοντας παίκτες στις «νυχτερίδες». Μούσα Βαγκ και Μοντσού έχουν προταθεί ως έμψυχα ανταλλάγματα.
Τη φετινή σεζόν ο Ροντρίγκο έχει 23 συμμετοχές με τη φανέλα των «νυχτερίδων», ενώ έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δώσει 10 ασίστ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1), στον οποίο οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά τα όσα συνέβησαν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ – «Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».