Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Καστρίτης ανέλαβε τη Χαποέλ Τελ Αβίβ

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέλαβε τη Χαποέλ Τελ Αβίβ

Μετά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κι ο Γιάννης Καστρίτης αναζητεί τη… γη της μπασκετικής επαγγελίας στο Τελ Αβίβ. Ανακοινώθηκε από τη Χαποέλ.

Μόλις προχθές οδήγησε τον Ηρακλή σε επιβλητική νίκη επί της Λάρισας. Αμέσως μετά, με τις δηλώσεις του, έδειξε ότι έχει κλείσει ο… κύκλος του στη Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Πρώτα έλυσε τη συνεργασία του με τον «γηραιό», ενώ ενδιάμεσα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι μετακομίζει στο Ισραήλ. Πριν λίγη ώρα, η Χαποέλ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι προπονητής της θα είναι στο εξής ο Γιάννης Καστρίτης.

«Η ομάδα μπάσκετ της Χάποελ Τελ Αβίβ με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Καστρίτη, ως προπονητή της ομάδας. Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται μα προσγειωθεί στο Ισραήλ αύριο και να καθοδηγήσει την ομάδα στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (την Παρασκευή) στην Ιερουσαλήμ» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής ομάδας.

Ο Καστρίτης ακολουθεί τα… χνάρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μέσω του οποίου δημιουργείται εξαιρετικό όνομα για τους Έλληνες προπονητές στο Τελ Αβίβ. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται εκτός συνόρων και ταυτόχρονα είναι η μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή θα πάρει συμπατριώτη του βοηθό προπονητή, ή όχι. Όπως και να ‘χει, είτε υπάρξουν δύο, είτε ένας προπονητής στον πάγκο της Χαποέλ, η ελληνική παροικία στο Ισραήλ μεγαλώνει.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024