Nα γιατί να μη συνευρεθείτε από την πρώτη μέρα
Η ερωτική συνεύρεση ειναι μια ιδιαίτερη στιγμή
Το σεξ από την πρώτη μέρα και γενικά από το πρώτο ραντεβού δε θα έπρεπε να είναι ούτε απαραίτητο, αλλά ούτε και η πιο αισιόδοξη επιλογή.
Έρευνες
«Όχι» βροντοφωνάζουν οι ειδικοί, αποκαλύπτοντας τη …μαθηματική φόρμουλα για μια επιτυχημένη σχέση. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Journal of Theoretical Biology», μελετώντας στοιχεία από τις σχέσεις αρκετών γυναικών, οι μαθηματικοί του Πανεπιστημίου College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι εκείνες που δεν προχωρούσαν στο σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού είχαν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν κάνει σωστότερη επιλογή συντρόφου σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Μέσα από ένα αριθμητικό μοντέλο που έφτιαξαν, οι ειδικοί είδαν ότι τελικά οι «ιδανικότεροι» σύντροφοι για μια μακροχρόνια σχέση ήταν διατεθειμένοι να βγουν περισσότερες φορές με την γυναίκα που τους ενδιέφερε πριν κοιμηθούν μαζί της. Αντίθετα, οι «ακατάλληλοι» σύντροφοι εμφανίζονταν μάλλον απρόθυμοι να περιμένουν.
Facts
«Το φλερτ μεγαλύτερης διάρκειας βοηθά τη γυναίκα να συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον άνδρα που την ενδιαφέρει», επισημαίνει ο καθηγητής Ρόμπερτ Σέιμουρ.
«Καθυστερώντας τη σεξουαλική πράξη, η γυναίκα περιορίζει την πιθανότητα ο άνδρας που έχει απέναντι της να είναι ακατάλληλος σύντροφος», εξηγεί ο ερευνητής. «Η προθυμία ενός άνδρα στο φλερτ μεγαλύτερης διάρκειας υποδεικνύει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος θα μπορούσε να είναι ένας «καλός» σύντροφος».
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442