Ξάνθη: Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής της στο πρωτάθλημα
Η Επιτροπή Αδειοδότησης ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής των Ακριτών στο πρωτάθλημα και της επέβαλλε πρόστιμο 200.000 €.
Η ΕΠΟ το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε το πόρισμα της Επιτροπής Αδειοδότησης για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθης, με το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας να ανακαλεί την άδεια συμμετοχής των Ακριτών στο πρωτάθλημα και να της επιβάλει πρόστιμο 200.000 €.
Η ομάδα της Θράκης τιμωρήθηκε για προσκόμιση ανακριβών στοιχείων το περασμένο καλοκαίρι, στη διαδικασία λήψης άδειας στη Super League 1.Της επιβλήθηκε λοιπόν το ανώτερο πρόστιμο που προβλέπεται και φτάνει τις 200.000 ευρώ.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Απόφαση Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 07:26 Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσαν κάρτες Τεττέη και Καλάμπρια – Σε ποια παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμοι
- Χωρίς Ντόρσεϊ και με… ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442