Το μήνυμα του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας για τον Τόσκο (pics)
Ο Μπόικο Μπορίσοφ συναντήθηκε με συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου νεαρού οπαδού και υποσχέθηκε να βοηθήσει όπως μπορεί για να λογοδοτήσουν οι δράστες στη δικαιοσύνη.
Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας απευθύνθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι του Τόσκο, του οπαδού που πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη μετά από δολοφονική ενέδρα.
Ο Μπόικο Μπορίσοφ συνάντησε συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού, αλλά και οργανωμένους της Μπότεφ Πλόβντιβ, που ζήτησαν την παρέμβασή του για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Εκτός από τον πρωθυπουργό το «παρών» έδωσαν ο γενικός εισαγγελέας Ιβάν Γκέσεφ και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντάνιελ Κιρίλοφ.
Ο Μπορίσοφ δεσμεύτηκε προφορικά αλλά και με γραπτή του τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η βουλγαρική κυβέρνηση θα συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη.
«Εξέφρασα τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του νεαρού Βούλγαρου Τόσκο Μποζατζίσκι, που σκοτώθηκε στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός θα πρέπει να φέρνει χαρά στους ανθρώπους, οι περιπτώσεις χουλιγκανισμού και βίας είναι απαράδεκτες. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πράξης, οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους.
Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση και να ενεργεί με όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις της.
Έχω δώσει εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Ντάνιελ Κιρίλοφ να ενεργοποιήσει όλους τους διεθνείς και νόμιμους μηχανισμούς σε σχέση με τη διμερή δικαστική συνεργασία, καθώς και να απαιτήσει όλες τις πληροφορίες της έρευνας από την Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.