Καρέρα : Κάναμε καλό ματς, να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ρεβάνς
Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τις πολλές αλλαγές που έκανε στον σχηματισμό για να φτάσει η ΑΕΚ στη νίκη δηλώνοντας πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του
Το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές σχηματισμών που έκανε κατά τη διάρκεια του ματς αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ενωση αμυντικά.
Αναλυτικά όσα είπε:
Το σχόλιό του για το ματς: «Ηταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως με το πέναλτι του Αστέρα πήγαμε να το χάσουμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες και να το κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος».
Για τα ανασταλτικά προβλήματα που έβγαλε η ΑΕΚ: «Από εδώ και πέρα στα κόρνερ θα δίνουμε κατευθείαν την μπάλα στον τερματοφύλακα για να μη δεχόμαστε γκολ (γέλια). Ο Αστέρας μας δυσκόλεψε κυρίως στις μακρινές μπαλιές, όμως και εμείς είχαμε ευκαιρίες και εμείς κάναμε καλό ματς και νομίζω ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση για τη ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα δούμε τι θα γίνει εκεί όταν έρθει η ώρα».
Για τη διάταξη της ΑΕΚ: «Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Αλλάξαμε βέβαια διάφορα σχήματα μέσα στο ματς, όμως αυτό έγινε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Τελικά δεν τα καταφέραμε παρότι παίξαμε 4-3-3, 4-2-3-1 και 3-5-2 όμως δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο