Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, φιλοξενείται στην κεντρική στήλη του ιταλικού σάιτ, «tutto mercato web», όπου γίνεται λόγος στο ταλέντο του, παρομοιάζοντας τον με τον άλλοτε άσο της Νάπολι και της Παρί, Εζεκιέλ Λαβέτσι.
Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο νεαρός μεσοεπθετικός του Ολυμπιακού, που αποκτήθηκε στις 31 Αυγούστου του 2019 από την Ροζάριο, φαίνεται πως δεν έκανε «κλικ» μόνο στους Ερυθρόλευκους, αλλά έχει πέραση και στην Ιταλία.
Ο 20χρονος Αργεντινός φιλοξενήθηκε στη στήλη «ταλέντο της ημέρας» που φιλοξενεί καθημερινά η ιταλική ιστοσελίδα «tutto mercato web», με την αναφορά να τελειώνει παρομοιάζοντας τον Λοβέρα με τον Εζεκιέλ Λαβέτσι.
O Λαβέτσι, που «κρέμασε» τα παπούτσια του πριν λίγους μήνες, έκανε μεγάλη καριέρα σε Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά αποτελεί μεγάλη τιμή για τον 20χρονο να μπαίνει στην ίδια λέξη με έναν εκ των κορυφαίων εξτρέμ του ιταλικού ποδοσφαίρου μέχρι το 2013.
Όπως αναφέρεται σχετικά στο εν λόγω δημοσίευμα ο Λοβέρα είναι στράικερ του Ολυμπιακού, γεννημένος το 1999 και αποτελεί ένα από τα πολλά πρότζεκτ του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Στο παρελθόν τον «τσέκαρε» και η Νάπολι, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και φυσικά χαρακτηριστικά, ενώ προτιμάει να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός.
Τον διακρίνει η ταχύτητά του και η ικανότητα στην κάθετη ντρίμπλα, ενώ τελειώνει τονίζοντας ότι θα πρέπει να βελτιώσει την συγκέντρωσή του την ώρα της αναμέτρησης.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.