Η εγγονή της Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Τσοχατζοπούλου, αισθάνεται άσχημα όταν προσβάλλουν τον παππού της αποκάλυψε σε συνέντευξη.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου», δηλώνει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου

Η ίδια, μιλώντας για τη νέα της αυτή εμπειρία, αναφέρει πως «έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν». «Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks», αποκάλυψε η Κιάρα Τσοχατζοπούλου.

Η μητέρα μου είναι στο πλευρό μου

«Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», προσθέτει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου και συνεχίζει, λέγοντας: «Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας