Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ανατολού Εφές, ο «θρύλος» της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο τίμησε τον Νίκολα Μίροτιτς, για την ανάδειξή του σε MVP του Δεκεμβρίου στην Euroleague.
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ανατολού Εφές, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον ανερχόμενο αστέρα των «μπλαουγκράνα» Νίκολα Μίροτιτς.
Ο μέχρι πρότινος αρχισκόρερ της EuroLeague βράβευσε τον πρώην NBAer, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη στη διοργάνωση τον Δεκέμβριο.
Σε αυτό το διάστημα ο Μίροτιτς είχε κατά μέσο όρο 19.6 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 25.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με τους Καταλανούς σε αυτό το διάστημα να μετρούν ρεκόρ 5-0.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις