Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι δεδομένο πλέον ότι επιστρέφει στην Κιέβο Βερόνα μετά το δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του.
Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον 26χρονο αμυντικό εκ νέου δανεικό, με την Ουντινέζε να έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει όμως η ιστοσελίδα «tuttoudinese», τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα της απόκτησής του, μιας και του προσφέρει θέση βασικού στην ενδεκάδα.
Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttoudinese», που ασχολείται με θέματα της ομάδας του Φρίουλι, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι επαφές της Ουντινέζε με τη Κιέβο συνεχίζονται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα.
Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά την ισπανική εμπειρία και τη Βαγιαδολίδ, αρέσει στους «μπιανκονέρι». Το προβάδισμα αυτή τη στιγμή όμως, το έχει η ΑΕΚ, η οποία του δίνει θέση βασικού. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.