Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων απέναντι στον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την επιστροφή στην κορυφή, το σημαντικότερο όφελος της ομάδας του.
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Ελ Αραμπί, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην κορυφή της Super League 1 και ξεπερνώντας τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα από τη στιγμή που αγωνίζονταν χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, ενώ τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν, είναι η επιστροφή στην κορυφή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το γήπεδο ήταν άδειο και είναι δύσκολο να παίζεις ντέρμπι σε τέτοιες συνθήκες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στην επανάληψη άλλαξε η εικόνα του αγώνα.
Πήραμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, όμως είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στην κορυφή».
Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να αλλάξει ομάδα – Πώς εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός και το μεγάλο ενδιαφέρον από Χάποελ και Ντουμπάι.
Ασύλληπτη τραγωδία στο στάδιο «Αζτέκα» – Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του σταδίου και πέθανε πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στο Μεξικό και την Πορτογαλία.