Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει στην επίθεση το πολυβόλο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και θα έχει το εύκολο γκολ, προκειμένου να δώσει έξτρα λύσεις και βάθος στον Πέδρο Μαρτίνς.
Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ έδωσε κι αρκετές λύσεις την περασμένη σεζόν με τα τέρματα που σημείωσε.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός μοιάζει μια εξαιρετική επιλογή και ταυτόχρονα αρκετά εφικτή, ειδικά από τη στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σχέσεις του οδεύουν στα άκρα με την Μπράγκα. Συγκεκριμένα, ο Χασάν απουσιάζει εδώ και μέρες με άδεια από τις προπονήσεις της Μπράγκα και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως επιθυμεί να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά αναμένεται με την επιστροφή του να έχει ραντεβού με τον νέο τεχνικό, Ρούμπεν Αμορίμ για να συζητήσουν για το μέλλον του. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ η Μπράγκα αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει θα το κάνει με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν όλα τα δεδομένα και η αλήθεια είναι ότι έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτώβρη, ενώ έχει περάσει κι έναν τραυματισμό. Από την άλλη θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής, αφού ήταν για έναν χρόνο στο Ρέντη, ενώ στα θετικά είναι φυσικά και η καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως αποδείχτηκε και πέρσι..
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.