Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει στην επίθεση το πολυβόλο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και θα έχει το εύκολο γκολ, προκειμένου να δώσει έξτρα λύσεις και βάθος στον Πέδρο Μαρτίνς.
Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ έδωσε κι αρκετές λύσεις την περασμένη σεζόν με τα τέρματα που σημείωσε.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός μοιάζει μια εξαιρετική επιλογή και ταυτόχρονα αρκετά εφικτή, ειδικά από τη στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σχέσεις του οδεύουν στα άκρα με την Μπράγκα. Συγκεκριμένα, ο Χασάν απουσιάζει εδώ και μέρες με άδεια από τις προπονήσεις της Μπράγκα και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως επιθυμεί να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά αναμένεται με την επιστροφή του να έχει ραντεβού με τον νέο τεχνικό, Ρούμπεν Αμορίμ για να συζητήσουν για το μέλλον του. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ η Μπράγκα αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει θα το κάνει με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν όλα τα δεδομένα και η αλήθεια είναι ότι έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Οκτώβρη, ενώ έχει περάσει κι έναν τραυματισμό. Από την άλλη θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο προσαρμογής, αφού ήταν για έναν χρόνο στο Ρέντη, ενώ στα θετικά είναι φυσικά και η καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως αποδείχτηκε και πέρσι..
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.