Η Φωτεινή Αθερίδου ετοιμάζεται να περάσει τις πιο όμορφες γιορτές Χριστουγέννων καθώς θα είναι οι πρώτες με τον γιο της.
Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα στις 22 Σεπτεμβρίου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.
Η ανακοίνωση του ερχομού του μπόμπιρα έγινε από τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους πως ο εγγονός της «ήρθε».
Στη φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους απεικονίζεται η ίδια και ο γιος της στο κρεβάτι τους με τον μικρό να κρατά με το χέρι του την κουβέρτα.
«Πρώτη φορά με σκεπάζει κάποιος εκτός της μαμάς μου» έγραψε.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.