Ο διαιτητής Φωτιάς και ο υπεύθυνος VAR του αγώνα Ευαγγέλου προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους στις κρίσιμες φάσεις και αγνόησαν την ποδοσφαιρική λογική, ακυρώνοντας το κανονικό γκολ του Σουντανί και κλείνοντας τα μάτια στα δύο πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου
Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό μετά τη «σφαγή» στον Βόλο.
Με άμεσες πράξεις. Μετά τα όργια Φωτιά και Ευαγγέλου, των γνήσιων τέκνων της… εξυγίανσης που σταμάτησαν με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό στο Βόλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα, και το πρωτάθλημα ολόκληρο.
Ο διαιτητής Φωτιάς και ο υπεύθυνος VAR του αγώνα Ευαγγέλου προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τις αποφάσεις τους στις κρίσιμες φάσεις και αγνόησαν την ποδοσφαιρική λογική, ακυρώνοντας το κανονικό γκολ του Σουντανί και κλείνοντας τα μάτια στα δύο πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην ΚΕΔ ζητά μέσα σε 24 ώρες την δημοσιοποίηση των συνομιλιών Φωτιά-Ευαγγέλου. Αν δεν συμβεί αυτό, θα κινηθεί νομικά κατά της ΚΕΔ.
Με δημοσίευση του στα social media, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρεται με νόημα στο VAR και στο πώς λειτούργησε στο Βόλο, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, στέλνει στη Δικαιοσύνη τους διαιτητές του αγώνα. Την ίδια ώρα, οι διαιτητές προχωρούν σε αποχή από το πρωτάθλημα, με αρχή την 17η αγωνιστική, πρώτη του 2020.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Κολοσσό, η ΑΕΚ υποδέχεται το Μαρούσι, ενώ δύο ακόμα σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, κατά την πρώτη ημέρα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και μιλώντας για το χειροκρότημα της εξέδρας, ο γκαρντ της Βίρτους τόνισε ότι είναι ένα στιγμιότυπο που θα το δείχνει στα παιδιά του...