Τον αντίπαλο του στους «32» του Europa League μαθαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός.
Η… καρδιά του μοναδικού εκπροσώπου της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα χτυπάει στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 η κλήρωση.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι για… όλα τα γούστα, αφού υπάρχουν ισχυροί σύλλογοι, υπάρχουν όμως και ομάδες που είναι στα μέτρα του και μπορούν να του αφήσουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση και για μια καλή πορεία στο Europa League.
Συγκεκριμένα, πιθανοί αντίπαλοι του που προέρχονται από το Champions League είναι οι Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα και Άγιαξ. Από το Europa League πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οιΣεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά, οι 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα του Europa League:
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτές είναι οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις (19/3, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.