Άσχημα νέα για τους Μπακς, αφού ο Έρικ Μπλέντσο υπέστη αποσπαστικό κάταγμα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
Όπως ανακοίνωσε το Μιλγουόκι, ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας τραυματίστηκε στην περόνη του δεξιού του ποδιού και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί στα τέλη Δεκεμβρίου.
Ο συγκεκριμένος τραυματισμός δε θεωρείται σοβαρός, αλλά είναι εξαιρετικά ύπουλος, γι’ αυτό και οι Μπακς θέλουν να πορευτούν όσο πιο προσεκτικά μπορούν, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε βάθος χρόνου.
Την φετινή σεζόν ο Μπλέντσο έχει 15 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.