Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν εκπληκτικός στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στον Ηρακλή, πετυχαίνοντας 18 πόντουςμε 4/6 τρίποντα και 7 ριμπάουντ. Γιατί όμως δεν έπαιξε μετά απο το 54-55;
Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ο Έλληνας φόργουορντ του Προμηθέα πήγε να κάνει μία απλή επαναφορά, όμως στο κλειστό του Ηρακλή το παρκέ ήταν ιδιαίτερα γλιστερό, λογικά από ιδρώτα αθλητή αν και φαινόταν πως έμπαιναν και νερά μέσα λόγω της κακοκαιρίας με τα παιδιά που καθάριζαν το παρκέ, να τρέχουν διαρκώς για να επιληφθούν του θέματος.
Το αποτέλεσμα ήταν ο «Αγρα» να την… πατήσει και αυτός.
Ο Αγραβάνης λοιπόν γλίστρησε λίγο πριν την επαναφορά και γύρισε το πόδι του. Οι πόνοι ήταν δυνατοί, οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να δουν πως ήταν και δεν αγωνίστηκε ξανά. Θα λείψει περίπου για 5 μέρες, κάνοντας ουσιαστικά αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη αγωνιστική.
Ο Προμηθέας δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα το τέλος και ο λόγος ήταν και η απουσία του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος μέχρι εκείνο το διάστημα ήταν ο κορυφαίος του παρκέ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Μπάγερν έμεινε με 9 παίκτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (1-1), ο Χένες μίλησε για τη χειρότερη διαιτησία της Bundesliga ενώ ο Ντίνγκερτ δήλωσε ότι κακώς απέβαλε τον Λουίς Ντίαζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!