Μαζί με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 θα ταξιδέψει και η Κ19 του πειραϊκού συλλόγου για το αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Youth League.
Το έργο των Ερυθρόλευκων θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί τους έχουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του μακροχρόνια απόντα, Πάρη Ντουμάνη, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών.
Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Τζολάκης, Στουρνάρας, Τσάβος, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Ντότης, Φέκκας, Γεωργακόπουλος, Σουρλής, Μπουλάρι, Βοΐλης.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς