Ολυμπιακός: Η αποστολή της Κ19 για το ματς με την Τότεναμ
Οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στους Πετεινούς θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Youth League.
Μαζί με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 θα ταξιδέψει και η Κ19 του πειραϊκού συλλόγου για το αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Youth League.
Το έργο των Ερυθρόλευκων θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί τους έχουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του μακροχρόνια απόντα, Πάρη Ντουμάνη, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών.
Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Τζολάκης, Στουρνάρας, Τσάβος, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Αρσενίδης, Ντότης, Φέκκας, Γεωργακόπουλος, Σουρλής, Μπουλάρι, Βοΐλης.
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Συγκλονίζει η Βον: «Το χειρουργείο μετά το ατύχημα με έσωσε από τον ακρωτηριασμό»
- Ζάκελι: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλό μας»
- Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «χρυσή» αλλαγή τον Σέσκο
- Ηλιούπολη: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας (pic)
- Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-136x85.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442