Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα παραμείνει ο Νικολό Μπαρέλα.
Ο Ιταλός μέσος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Τορίνο και εξ αρχής οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να μένει στα «πιτς» για αρκετό διάστημα.
Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως ο 22χρονος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2020.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η απουσία του Μπαρέλα αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθεια των «νερατζούρι» να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στη Γιουβέντους και να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.