Ιντερ: Ένα μήνα εκτός ο Μπαρέλα
Ο Ιταλός τραυματίστηκε στο ματς με την Τορίνο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2020.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα παραμείνει ο Νικολό Μπαρέλα.
Ο Ιταλός μέσος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Τορίνο και εξ αρχής οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να μένει στα «πιτς» για αρκετό διάστημα.
Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως ο 22χρονος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2020.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η απουσία του Μπαρέλα αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθεια των «νερατζούρι» να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στη Γιουβέντους και να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων.
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)



































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442