ΑΕΚ : Επιστροφή για τους διεθνείς, ξεκίνησε ατομικό ο Τσιγκρίνσκι
Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Τσιγκρίνσκι να ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει, αλλά και τους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις του
Με δυο πολύ σημαντικά προβλήματα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Άρη.
Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και δεν υπολογίζεται σίγουρα για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, να ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα κάτι που συνέχισε για ακόμη μία μέρα και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.
Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεση του τους διεθνείς, που ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ μπαίνει στην τελική ευθεία.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.