Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δεσμεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης ότι θα βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ενωση τον Ιανουάριο, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.
Ο ηγέτης των Συντηρητικών χαρακτήρισε τις εκλογές αυτές «τις σημαντικότερες σε μια γενιά».
«Να αφήσουμε την αβεβαιότητα»
«Είναι υπέροχο που βλέπω εδώ τόσους πολλούς από εσάς (…) στην έναρξη αυτών που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες εκλογές που έχει οργανώσει η χώρα μας εδώ και μια γενιά», είπε στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Μπέρμιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία.
Ο Τζόνσον υποσχέθηκε ότι εφόσον κερδίσει αυτές τις εκλογές θα ξεκινήσει αμέσως από τη Βουλή των Κοινοτήτων τη διαδικασία έγκρισης της συμφωνίας αποχώρησης ώστε να ολοκληρωθεί το Brexit τον Ιανουάριο «και να αφήσουμε την αβεβαιότητα πίσω μας», όπως είπε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας