Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Με δημοσκοπικές απώλειες για Τζόνσον η έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Βρετανία : Με δημοσκοπικές απώλειες για Τζόνσον η έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Ίσως τελικά ο δρόμος του Μπόρις Τζόνσον προς τις κάλπες να μην είναι περίπατος, όπως έδειχναν οι αρχικές δημοσκοπήσεις αφότου ο βρετανός πρωθυπουργός προκήρυξε εκλογές

Ίσως τελικά ο δρόμος του Μπόρις Τζόνσον προς τις κάλπες να μην είναι περίπατος, όπως έδειχναν οι αρχικές δημοσκοπήσεις αφότου ο βρετανός πρωθυπουργός προκήρυξε εκλογές.

Τα ποσοστά των Συντηρητικών του Μπόρις Τζόνσον κατέγραψαν μικρή πτώση τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov.

Παρ’ όλα αυτά ο Μπόρις Τζόνσον διατηρεί ασφαλές προβάδισμα έναντι των δεύτερων Εργατικών, ωστόσο τα πρώτα σύννεφα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους από την πρώτη κιόλας μέρα της προεκλογικής περιόδου.

Η δημοτικότητα του κόμματος του Τζόνσον παρουσίασε κάμψη, χωρίς ωστόσο το κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν που έπεται να επωφελείται από την κάμψη αυτή.

Η δημοσκόπηση για το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News δείχνει ότι η στήριξη στο Συντηρητικό Κόμμα μειώθηκε κατά 2% και ανέρχεται πλέον στο 36%, ενώ το ποσοστό των Εργατικών παρέμεινε αμετάβλητο στο 25%.

Η έρευνα διενεργήθηκε, καθώς η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Τζόνσον επισκιάστηκε από την παραίτηση ενός εκ των υπουργών του.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες βλέπουν τα ποσοστά τους να αυξάνονται κατά μία ποσοστιαία μονάδα, στο 17%, και το κόμμα Brexit παραμένει στο 11%.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη με τη συμμετοχή 1.667 ανθρώπων το διάστημα μεταξύ 5ης- 6ης Νοεμβρίου και τα αποτελέσματά της συγκρίθηκαν με την προηγούμενη έρευνα που διενεργήθηκε το διάστημα 1ης και 4ης Νοεμβρίου.

Οι βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία θα γίνουν στις 12 Δεκεμβρίου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024