Μαρτίνς : Μπορούμε ακόμα και τη νίκη με την Μπάγερν
Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική Bild, μιλώντας για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, για το στόχο του πρωταθλήματος, το μέλλον του, ενώ αποθέωσε τον Ρούμπεν Σεμέδο
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική «Bild» με αφορμή το αποψινό μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη.
Και σε αυτήν τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Βαυαρούς και να φτάσει ακόμα και στη νίκη.
Ο Μαρτίνς τόνισε πως προτεραιότητα για την ομάδα του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, μίλησε για το παιχνίδι με την Τότεναμ και το 2-2, το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που του αρέσει, αλλά και για το μέλλον του, ενώ αποθέωσε τον Ρούμπεν Σεμέδο, λέγοντας πως μπορεί να παίξει δύο και τρία επίπεδα ψηλότερα.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.