Λευτέρης Πετρούνιας: «Χάθηκε μία μάχη, όχι ο πόλεμος»
Το μήνυμα του «βασιλιά των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, μετά την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να επέστρεψε στην Αθήνα για πρώτη φορά από το 2016 χωρίς το χρυσό μετάλλιο μιας μεγάλης διοργάνωσης και ειδικά τώρα χωρίς την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο η υποδοχή ήταν θερμή στο αεροδρόμιο και τα χαμόγελα δεν έλειψαν.
Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων, με την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης, ανέφερε στις δηλώσεις του:
«Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και για τα δικά μου δεδομένα ήταν μία ήττα, έστω και αν η 4η θέση στον κόσμο είναι πάντοτε τιμητική.
Αυτή ήταν πάντως η αρχή για μένα. Κατάφερα να αγωνιστώ και να κοντράρω στα ίσια όλους μου τους αντιπάλους, δέκα μήνες μετά από μία χειρουργική επέμβαση που χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο αποκατάστασης, ίσως μέχρι και δεκαοκτώ μήνες.
Γνωρίζοντας πια ότι έχω την υγεία μου, μπορούμε να δουλέψουμε ελεύθερα, έχουμε χρόνο και δεν με ανησυχεί τίποτε. Χάσαμε μία μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Είμαι αισιόδοξος, όπως πάντοτε».
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442