Ο Λευτέρης Πετρούνιας έμεινε εκτός βάθρου στο Παγκόσμιο της Στουργκάρδης αφού κατέλαβε την τέταρτη θέση με βαθμολογία 14.733.
Έδωσε «μάχη» με τον χρόνο, κατάφερε να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο της Στουτγκάρδης 11 μήνες μετά από το χειρουργείο στον ώμο αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας με βαθμολογία 14.733 πήρε την τέταρτη θέση και έμεινε εκτός βάθρου κάνοντας όμως μια εξαιρετική εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών και της μακράς απουσίας του.
Έτσι θα πρέπει να περιμένει το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Νικητής αναδείχθηκε ο Τούρκος, Ιμπραχίμ Τσολάκ με 14.933, δεύτερος ο 27χρονος Ιταλός, Μάρκο Λοντάντιο με 14.900 και τρίτος ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ από τη Γαλλία.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.