Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό ο Πετρούνιας

Στον τελικό ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο και ετοιμάζεται να σφραγίσει την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε δυναμικά και αποδεικνύει πως παραμένει ο βασιλιάς των κρίκων. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προκρίθηκε όπως άλλωστε αναμενόταν, στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη.

Ο Πετρούνιας είναι πλέον μια «ανάσα» μακριά από την εξασφάλιση της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όλα δείχνουν ότι στον τελικό του Σαββάτου θα κατακτήσει μια από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής έμεινε σήμερα στην 4η θέση με 14,700 βαθμούς, πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.), τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι (14,700 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β.), δείχνοντας ότι έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Το ζητούμενο πλέον για τον Πετρούνια είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, με την κατάκτηση μιας εκ των τριών θέσεων στον σαββατιάτικο τελικό.

Ο έτερος Έλληνας σπεσιαλίστας του αγωνίσματος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τερμάτισε τελικά στην τιμητική 17η θέση με 14,133 βαθμούς.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024