O προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, αλλά και για την πορεία του στους «ερυθρόλευκους»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας για τα ματς με Λουξεμβούργο και Ουκρανία εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό.
Ο 25χρονος στόπερ των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε από τον πρώην εκλέκτορα της Εθνικής μας ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον Σεπτέμβριο, όταν και έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.
Εκτός του Πορτογάλου, στην Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκε και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, με τον Ποντένσε να μένει εκτός αποστολής.
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον Σεμέδο αλλά και για την πορεία του μέχρι τώρα στη σεζόν, λέγοντας αναλυτικά:
«Σίγουρα τίποτα δεν είναι αδύνατον. Ένα στραβοπάτημα δεν σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του και να ακολουθήσει τον δρόμο του.
Ο Σεμέδο ήξερε πώς να αντιδράσει και πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό.
Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό. Hταν κοντά και στις προηγούμενες κλήσεις αλλά τραυματίστηκε. Αυτό που μετράει είναι το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».
Η αποστολή της Πορτογαλίας:
Esta é a nossa equipa para os dois jogos de Qualificação! Rumo ao Euro, Portugal! #TodosPortugal
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.