Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με Σα και Σεμέδο οι κλήσεις της Εθνικής Πορτογαλίας
Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοσέ Σα βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος για τα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας κόντρα σε Λουξεμβούργο και Ουκρανία
Οι τρεις Πορτογάλοι του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας ενόψει των δύο αναμετρήσεων κόντρα σε Λουξεμβούργο και Ουκρανία, για τα προκριματικά του Euro 2020.
Τελικά ο Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε την 25άδα παικτών ενόψει των δύο αναμετρήσεων, με τον τερματοφύλακα και τον στόπερ του Ολυμπιακού να βρίσκονται τελικά στις κλήσεις του, όχι όμως και τον Ποντένσε, με τον ανταγωνισμό στη θέση του να είναι πολύ υψηλός.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!