Τεόντοσιτς: «Πριν το Eurobasket του ’09 ο Ολυμπιακός παραλίγο να με στείλει σε άλλη ελληνική ομάδα»
Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε, σε δηλώσεις του, πως αν δεν είχε κάνει καλές εμφανίσεις στο Eurobasket του 2009 τότε δύσκολα θα είχε παραμείνει στον Ολυμπιακό.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «novosti.rs» κάνοντας μια αποκάλυψη για τον καιρό που έπαιζε στον Ολυμπιακό και πόσο επηρέασαν την πορεία του στους «ερυθρόλευκους» οι εμφανίσεις του στο Eurobasket του 2009.
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος γκαρντ ανέφερε πως οι Πειραιώτες ήταν έτοιμοι να τον δώσουν σε άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο μετά τα παιχνίδια του πραγματοποίησε με την εθνική της χώρας του όλα άλλαξαν αναλαμβάνοντας αναβαθμισμένο ρόλο στα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Παράλληλα μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του, επισημαίνοντας ότι την Παρασκευή (27/9) έβγαλε για πρώτη φορά την προπόνηση σε φουλ ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από αρκετό καιρό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε Άρης Betsson που επικράτησε άνετα με 78-55 της Καρδίτσας και πλέον έχει κάθε λόγο να «κοιτάει» την πρώτη 4άδα της Basket League.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.