Η Παρί Σεν Ζερμέν με σκόρερ τον Νεϊμάρ για μια ακόμη αγωνιστική, νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπορντό και επέτστρεψε στις νίκες μετά την ήττα- σοκ από τη Ρεμς.
Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπορντό (1-0) με σκόρερ τον Νεϊμάρ στο 70′ και ξεπέρασε τη Ναντ στην κορυφή της Ligue 1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να έχουν διώξει το άγχος πολύ νωρίτερα, αλλά το γκολ του Κουρζάβα στο 9′ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη οφσάιντ. Στο πρώτο ημίχρονο οι Παριζιάνοι είχαν να επιδείξουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Νεϊμάρ, αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εμπαπέ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63′ για να βάλει σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, αλλά 7 λεπτά αργότερα ο νεαρός Γάλλος προσέφερε ασίστ στον Νεϊμάρ για το 0-1 (70′). Στα λεπτά που απέμεναν, η Παρί κράτησε το υπέρ της σκορ και έφυγε από την έδρα της ομάδας του Πάουλο Σόουζα με ένα σπουδαίο διπλό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Τόμας Τούχελ ξεπέρασε το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής με την ήττα από τη Ρεμς, προσπερνώντας τη Ναντ στην κορυφή της Ligue 1.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.