Η ιταλική ομοσπονδία έδρασε άμεσα στο νέο επεισόδιο ρατσιστικής επίθεσης στο γήπεδο, αυτή τη φορά στο Μπρέσια-Γιουβέντους, κλείνοντας το πέταλο για μία αγωνιστική
Νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης στο ιταλικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά στο Μπρέσια – Γιουβέντους με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται ρατσιστικά στον Μίραλεμ Πιάνιτς.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε ο Βόσνιος για το 1-2 των Μπιανκονέρι ακούστηκε μερίδα οπαδών να τον αποκαλεί «τσιγγάνο»
Η ιταλική ομοσπονδία δεν άφησε και αυτό το γεγονός έτσι και τιμώρησε με κεκλεισμών των θυρών το πέταλο των οργανωμένων της Μπρέσια για μία αγωνιστική, χωρίς μάλιστα να ξεκινήσει περαιτέρω έρευνα για το συμβάν.
Ωστόσο, η απαγόρευση θα διευρυνθεί για ένα έτος, σε περίπτωση που οι υποστηρικτές της φερθούν και πάλι ρατσιστικά μέσα στη σεζόν!
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.