Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουκάκου: «Αν δεχτώ ξανά ρατσιστική επίθεση, θα απαντήσω»

Λουκάκου: «Αν δεχτώ ξανά ρατσιστική επίθεση, θα απαντήσω»

Ο Ρομέλου Λουκάκου δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι της Ίντερ με την Κάλιαρι, με τον Βέλγο να τονίζει ότι αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, θα απαντήσει.

Οι «ανεγκέφαλοι» ξαναχτύπησαν στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Ίντερ. Στο παιχνίδι των «νερατζούρι» με την ομάδα της Σαρδηνίας, οι οπαδοί της Κάλιαρι επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης πέναλτι του Βέλγου.

Η εξέδρα των γηπεδούχων δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο επίκεντρο για αρνητικό λόγο, καθώς στο παρελθόν έχει εκφραστεί ξανά με ρατσιστικό τρόπο, τόσο στον Μπλες Ματουιντί, όσο και στον Μόιζε Κεν την περσινή χρονιά.

Οι οπαδοί της Ίντερ έστειλαν γράμμα στον νέο τους ποδοσφαιριστή, προχωρώντας σε μια απαράδεκτη ανακοίνωση, δικαιολογώντας εν μέρει τις ενέργειες των Ιταλών φιλάθλων.

Ο Λουκάκου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone», εξήγησε ότι την επόμενη φορά που θα υποστεί παρόμοιο «κρούσμα», δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εάν δεχτώ ξανά ρατσιστικά συνθήματα, θα απαντήσω. Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει αυτό, ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να εγκαταλείπει το γήπεδο, αλλά να παίρνει θέση. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση κόντρα στον ρατσισμό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024