Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ καθώς κανονικά προπονήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα την Πέμπτη 26/9 με τον Πορτογάλο επιθετικό να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ!
Ο Ολιβέιρα είναι πλέον έτοιμος από ιατρικής άποψης, έχει μπροστά του ακόμη δύο προπονήσεις μέχρι το ματς και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα κρίνει το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όλα δείχνουν πλέον ότι τουλάχιστον θα βρίσκεται στην αποστολή και βάσει της θέλησης που και ο ίδιος έδειξε όλες αυτές τις μέρες για να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο (ακόμη και να ξεκινήσει βασικός δηλαδή).
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν επίσης κανονικά με την αυριανή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.