Κολοβός και Ζαχίντ ήρθαν στον Παναθηναϊκό για να κάνουν τη διαφορά στον μεσοεπιθετικό τομέα, αλλά απογοητεύουν. Και με την εικόνα τους και με τα νούμερά τους. Και... φλερτάρουν, πλέον, με τον πάγκο
Αποτέλεσαν τις δύο πιο φανταχτερές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που πέρασε. Γι’ αυτό και χρειάστηκε χρόνος, υπομονή, μπόλικη – διαπραγματευτική – τακτική προκειμένου να πειστούν οι ομάδες τους να τους παραχωρήσουν. Δεν είναι τυχαίο πως και οι δύο ήταν σε συλλόγους και δεν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, όπως όλοι οι υπόλοιποι που πήρε ο Παναθηναϊκός.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.