Ο Ούφε Μπεκ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μίλησε για την εικόνα των πράσινων στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Δανός εξτρέμ στις πρώτες του δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του τριφυλλιού αλλά και στο πάθος που έδειξαν,ενώ ξεκαθάρισε πως μπορεί να παίξει και καλύτερα η ομάδα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ ωραίο από όλες τις πλευρές που δείξαμε αντίδραση καθώς στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε.
Σήμερα (σ.σ. χθες) δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, το πρόσωπο που θέλουμε να δείχνουμε, παλέψαμε για κάθε μπάλα και στο τέλος επιστρέψαμε από μια δύσκολη κατάσταση. Ήταν μια καλή εμφάνιση».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία: «Είναι δύσκολο να πούμε αν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Σήμερα αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες μας ίσως να κερδίζαμε και το παιχνίδι. Ήμασταν πίσω στο σκορ μέχρι το τέλος, έτσι η ισοπαλία είναι καλή για μας από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε στο τέλος».
Για την εικόνα της ομάδας του: «Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα σημείο ανάκαμψης για μας. Δείξαμε ένα πρόσωπο, αυτό που θέλουμε να δείχνουμε, καθώς δίναμε μάχες αν και κάναμε κάποια λάθη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, να παίξουμε καλύτερα, αλλά το σημαντικό στο ματς ήταν η συμπεριφορά μας που ήταν πολύ καλή».
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.